Прекин на водоснабдувањето на ул. Кумановска

Прекин на водоснабдувањето на ул. Кумановска

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, прекин на водоснабдувањето во периодот од 13:15 до 14:30 часот ќе има на ул. Кумановска.

Благодариме за разбирањето.