ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на ул. Маца Овчарова

Прекин на водоснабдувањето на ул. Маца Овчарова

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (02.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Маца Овчарова, од 10:00 часот до отстранување на дефектот.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …