Прекин на водоснабдувањето на ул. Никола Карев, Борис Трајковски и 11 Октомври

Прекин на водоснабдувањето на ул. Никола Карев, Борис Трајковски и 11 Октомври

Поради дефект на водоводна линија, денска (29.07.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Никола Карев, ул. Борис Трајковски и ул. 11 Октомври, од 11:45 часот се до отстранување на дефектот.

Благодариме за разбирањето.