ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на ул. Партение Зографски и дел од ул. Благој Ѓорев

Прекин на водоснабдувањето на ул. Партение Зографски и дел од ул. Благој Ѓорев

Поради работни активности на водоводна инсталација, денеска (17.09.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Партение Зографски и дел од ул. Благој Ѓорев, од 11:45 часот, во времетраење од околу 3 часа.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …