28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Прекин на водоснабдувањето на ул. Питу Гули

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Питу Гули денеска (24.07.2019) од 9:45 часот во времетраење од околу два часа.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.