ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на ул.Првомајска, ул.Партизанска и с. Горно Оризари

Прекин на водоснабдувањето на ул.Првомајска, ул.Партизанска и с. Горно Оризари

Поради дефект на водоводна линија, денеска (17.09.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има на ул.Првомајска, ул.Партизанска и во с. Горно Оризари, од 11:00 часот до завршување на работите.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …