ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на ул. Прохор Пчински

Прекин на водоснабдувањето на ул. Прохор Пчински

Поради неопходни работни активности на водоводна мрежа, денеска (01.10.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Прохор Пчински од 08:45 часот, во времетраење од 2 часа.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …