ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на ул. Славјанска

Прекин на водоснабдувањето на ул. Славјанска

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводната мрежа, денеска (30.09.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Славјанска од 12:30 до 14:30 часот.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …