ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на ул. Трајче Петканов

Прекин на водоснабдувањето на ул. Трајче Петканов

Поради интервенција на водоводна мрежа, денеска (28.05.2019) од 9:30 до 11:30 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Трајче Петканов во н. Превалец.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. Партение Зографски и дел од ул. Благој Ѓорев

Поради работни активности на водоводна инсталација, денеска (17.09.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има на …