ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на ул. Јовче Ќучук

Прекин на водоснабдувањето на ул. Јовче Ќучук

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација денеска (25.07.2019) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Јовче Ќучук од 10:45 часот во времетраење од околу два часа.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …