ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. 8 Септември, од 8.45 до 10.00 часот.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето во н. Керамидна

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (10.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …