ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на ул. Лазо Трпков

Прекин на водоснабдувањето на ул. Лазо Трпков

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (30.07.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Лазо Трпков од 11:00 до 13:00 часот.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. Коле Цветков и ул. Цветан Арсов

Поради неопходни работни активности на водоводна мрежа, денеска (14.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има …