Прекин на водоснабдувањето – ул. Белградска и Димитрија Чуповски

Прекин на водоснабдувањето – ул. Белградска и Димитрија Чуповски

Поради дефект на водоводна линија, денеска (28.05.2019) ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Белградска и ул. Димитрија Чуповски од 9:30 часот.

Благодариме за разбирањето.