ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето – ул. Благој Нечев

Прекин на водоснабдувањето – ул. Благој Нечев

Поради неопходни работни активности на водоводна линија, денеска (25.02.2019 година), краток прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Благој Нечев, од 12.00 часот па се до завршување на работите. Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *