26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Прекин на водоснабдувањето – ул. Браќа Миладиновци

Поради дефект на водоводна линија, прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Браќа Миладиновци од 9:15 часот се до отстранување на дефектот.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.