Прекин на водоснабдувањето – ул. Вардарска и ул. Вељко Влаховиќ

Прекин на водоснабдувањето – ул. Вардарска и ул. Вељко Влаховиќ

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, краток прекин на водоснабдувањето од 9:45 до 11:00 часот ќе има на ул. Вардарска и ул. Вељко Влаховиќ.

Благодариме за разбирањето.