ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето – ул. Костурска, ул. Мирка Гинева и ул. Пајак Планина

Прекин на водоснабдувањето – ул. Костурска, ул. Мирка Гинева и ул. Пајак Планина

Поради неопходни работни активности за поправка на дефект на водоводна линија, прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Костурска, ул. Мирка Гинева и ул. Пајак Планина, во периодот од 9:15 до 12:30 часот.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето во с. Горно Оризари

Поради неопходни работни активности на отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (09.10.2019 година), прекин …