Прекин на водоснабдувањето – ул. Костурска и дел од Лазо Трпков

Прекин на водоснабдувањето – ул. Костурска и дел од Лазо Трпков

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, денеска во периодот од 8:30 до 10:30 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Костурска и дел од ул. Лазо Трпков.

Благодариме за разбирањето.