ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето – ул. Крсте Мисирков и ул. Борис Трајковски

Прекин на водоснабдувањето – ул. Крсте Мисирков и ул. Борис Трајковски

Поради работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (22.03.2019) во 10.00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Крсте Мисирков и ул. Борис Трајковски, се до отстранување на дефектот.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето – ул. Камка Тоцинова

Поради неопходна интервенција на водоводна мрежа, денеска (10.06.2019), од 9:00 до 10:00 часот ќе има …