01/08/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Прекин на водоснабдувањето – ул. Петре Алчев

Поради неопходни работни активности на водоводна мрежа, денеска (27.03.2019) од 10:15 до 12:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Петре Алчев.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.