28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Прекин на водоснабдувањето – ул. Славе Петков

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (20.03.2019), прекин на водоснабдувањето ќе има на дел од ул. Славе Петков, од 9:30 часот се до отстранување на дефектот.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.