ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето – ул. Стефан Гајдов

Прекин на водоснабдувањето – ул. Стефан Гајдов

Поради дефект на водоводна линија има прекин на водоснабдувањето на ул. Стефан Гајдов во н. Речани. Работен тим е на терен и се работи на отстранување на дефектот.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. Партение Зографски и дел од ул. Благој Ѓорев

Поради работни активности на водоводна инсталација, денеска (17.09.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има на …