ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето – 07.05.2019

Прекин на водоснабдувањето – 07.05.2019

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (07.05.2019), во периодот од 10.15 до 12.15 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Христо Татарчев, ул. Андон Шурков, ул. 8 Март, ул. Петар Поп Арсов, како и училиштето Коле Неделковски.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …