Прекин на водоснабдувањето – 22.03.2019

Прекин на водоснабдувањето – 22.03.2019

Поради неопходни активности на водоводната мрежа, денеска (22.03.2019) од 9.30 часот до 12.00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на дел од ул. Сараевска, ул. Ризо Ризов и ул. Даре Џамбаз.

Благодариме за разбирањето.