28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Прекин на водоснабдување на ден 19.02.2018 во с.Оризари

1 min read

Се известуваат жителите на с. Оризари дека поради неопходни работни активности во препумпната станица ќе има прекин на водоснабувањето во понеделник (19.02.2018), од 10:00-14:00 часот.

Ви благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.