ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдување – ул. Костурска, ул. Мирка Гинева и ул. Пајак Планина

Прекин на водоснабдување – ул. Костурска, ул. Мирка Гинева и ул. Пајак Планина

Поради неопходна интервенција на водоводна мрежа, денеска (28.05.2019) од 11:00 до 13:30 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Костурска, ул. Мирка Гинева и ул. Пајак Планина.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. Партение Зографски и дел од ул. Благој Ѓорев

Поради работни активности на водоводна инсталација, денеска (17.09.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има на …