17/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Продолжува акцијата за чистење на брегот на р. Вардар

Со оглед на тоа дека временските услови се поповолни отколку во изминатите неколку денови, акцијата за чистење на брегот на р. Вардар од наталожен смет и отпадоци продолжува.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.