ДОМА / Вести / Работна средба со Вице премиерот Анѓушев

Работна средба со Вице премиерот Анѓушев

Денеска дел од тимот на ЈКП Дервен одржа работен состанок со Вице премиерот Анѓушев, на кој се разговараше за финансиската и материјална состојба во јавното комунално претпријатие, проблемите со кои претпријатието се соочува и можностите за надминување на истите со цел подобрување на ефикасноста и ефективноста на работењето на претпријатието, за да се оствари крајната цел – задоволни граѓани на Велес.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *