23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Расчистување на зеленило во дворното место на поранешното училиште ЈХК Џинот

По налог на Општина Велес, денеска (31.08.2019 година), се расчистуваше обраснатото зеленило во дворното место на поранешното училиште Јордан Хаџи Константинов – Џинот.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.