ДОМА / Вести / Расчистување на зеленило на ул. Димко Најдов

Расчистување на зеленило на ул. Димко Најдов

Денеска (15.07.2019 година), по налог на Општина Велес се кастри и расчистува зеленилото што пречи на движењето на возилата и пешаците на ул. Димко Најдов, односно од манастирот Св. Димитрија до Стар мост.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …