ДОМА / Вести / Расчистување на неорганизирано зеленило на ул. Васил Главинов

Расчистување на неорганизирано зеленило на ул. Васил Главинов

Денеска (12.07.2019 година), по налог на Општина Велес се коси и расчистува неорганизирано зеленило долж ул. Васил Главинов.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …