ДОМА / Вести / Расчистување на неорганизирано зеленило долж пешачката патека во Градскиот парк

Расчистување на неорганизирано зеленило долж пешачката патека во Градскиот парк

Денеска (05.03.2019) вработените од Секторот Паркови и зеленило работат на расчистување на неорганизирано зеленило долж пешачката патека во Градскиот парк покрај брегот на р. Вардар.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *