23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Расчистување на обраснато зеленило кај Центарот за деца со посебни потреби

По налог на Општина Велес, денеска (27.08.2019 година), ЈКП Дервен работи на расчистување на обраснатото зеленило околу зградата на Центарот за деца со посебни потреби, помеѓу ул. Петре Прличко и ул. Димитар Влахов.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.