23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Реконструкција на водоводна линија на ул. Белградска

По краткиот прекин на работните активности поради врнежливото време, интензивно се работи на реконструкција на водоводната линија на ул. Белградска. Денеска (20.05.2019), беше отстранет дел од асфалтната површина на улицата за да може да се отпочне со земјените работи.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.