01/08/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Санација на раскопани дупки на ул. Караорман

Извршена е санација на повеќе раскопани дупки од дефект на водоводна линија и оштетување на водоводна инсталација на ул. Караорман.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.