17/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Санација на ул. Родна Ивева – спој со ул. Димитар Влахов

По изведбата на реконструкција на водоводна линија на ул. Родна Ивева на спој со ул. Димитар Влахов, денеска (07.05.2019) беше извршена санација на оштетената површина на улицата.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.