ДОМА / Вести / Санирани лулашките и урбаната опрема кај детското игралиште во н. Тунел

Санирани лулашките и урбаната опрема кај детското игралиште во н. Тунел

По налог на Општина Велес, санирани се оштетените лулашки и урбана опрема кај детското игралиште во н. Тунел.

Исто така, проверете

Исчистена дива депонија на ул. Димитар Влахов

По налог на Општина Велес, денеска (18.09.2019 година), исчистена е дива депонија на ул. Димитар …