ДОМА / Вести / Санирање на раскопана дупка во н. Керамидна

Санирање на раскопана дупка во н. Керамидна

Санирана е раскопана дупка во н. Керамидна по извршената поправка на дефект на водоводна линија на 28.02.2019.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *