28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Санирање на раскопана дупка на спој на ул. Ѓорги Димитров со ул. Богдан Каракостев

Санирана е раскопана дупка на спој на ул. Ѓорги Димитров со ул. Богдан Каракостев, по завршени работни активности на водоводна линија.

Пред:

Потоа:

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.