28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Санирање на раскопана дупка на ул. Ристо Попов во н. Превалец

Денеска се работи на санирање на раскопана дупка по завршена поправка на дефект на водоводна линија на ул. Ристо Попов во населба Превалец, односно, расчистување на теренот, стабилизирање на линиите и затупување со земја. По завршување на овие активности ќе следи враќање на улицата во првобитна состојба.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.