24/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Се расчистуваат опожарените дрвја на езеро Младост

По налог на Општина Велес, денеска (23.09.2019 година), ЈКП Дервен започна со расчистување на дрвјата и зеленилото што беа опожарени при големиот пожар на е. Младост минатиот месец.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.