ДОМА / Вести / Се чисти кејот на реката Вардар

Се чисти кејот на реката Вардар

По налог на Општина Велес кејот на реката Вардар се чисти од насобран отпад и отпадоци.

Исто така, проверете

Собран габаритен отпад на ул. Лазо Осмаков, ул. Петре Прличко и ул. Димко Најдов

По налог на Општина Велес, собран е габаритен и непрописно оставен отпад на ул. Лазо …