23/07/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Систем за наводнување на паркот кај комплекс згради Узус

Со поддршка на Општина Велес, денеска (22.05.2019) започна подготовка на теренот за поставување на систем за наводнување во паркот кај комплексот станбени згради Узус.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.