ДОМА / Вести / Собран габаритен отпад од повеќе локации во градот

Собран габаритен отпад од повеќе локации во градот

По налог на Општина Велес, собран е габаритен и растителен отпад од ул. Шефки Сали, ул. 8 март, ул. Васил Главинов и ул. Кирил и Методиј.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …