23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Соопштение 06.12.2018

Ги известуваме жителите на улиците: Благој Ѓорев (од „Багремче“ до нас. Превалец), нас. Превалец, с. Оризари, нас. Керамидна и нас. Тунел, дека на 07.12.2018 год. (петок) ќе има прекин на водоснабдувањето од 8:00 до 14:00 часот поради поврзување на две постоечки секундарни линии на новата водоводна линија со профил 280мм и поврзување на истата со постоечката водоводна линија.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.