ДОМА / Вести / Темелно чистење на ул. Благој Ѓорев

Темелно чистење на ул. Благој Ѓорев

Денеска (15.05.2019), Секторот Комунална хигиена врши темелно чистење на ул. Благој Ѓорев.

Исто така, проверете

Миење на ул. Благој Ѓорев

Денеска (22.05.2019) по налог на Општина Велес, Секторот Комунална хигиена врши миење на ул. Благој …