28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Украдени садници од зелена површина – ул. Самоборска

Украдени се садници од туја од новата зелена површина на ул. Самоборска, само неколку дена откако беа засадени.

Апелираме до граѓаните за повисока свест и грижа за животната средина.

Благодариме однапред.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.