ДОМА / Вести / Уништени детските лулашки и урбана опрема на ул. Рилски Конгрес

Уништени детските лулашки и урбана опрема на ул. Рилски Конгрес

Вечерва во вандалски чин уништени се детските лулашки и урбана опрема на ул. Рилски Конгрес.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …