ДОМА / Вести / Хортикултурно уредување долж ул. Самоборска

Хортикултурно уредување долж ул. Самоборска

Денеска, 06.03.2019, Секторот Паркови и зеленило започнува со уредување на зелената површина на ул. Самоборска (кривината кон градската болница), со поставување на систем за наводнување, садење на садници, сеење на трева и поставување на столбчиња.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *