ДОМА / Вести / Хортикултурно уредување на училиштето Панко Брашнар

Хортикултурно уредување на училиштето Панко Брашнар

По налог на Општина Велес, денеска (28.08.2019 година) ЈКП Дервен работи на хортикултурно уредување на училиштето Панко Брашнар.

Исто така, проверете

Исчистена дива депонија на ул. Димитар Влахов

По налог на Општина Велес, денеска (18.09.2019 година), исчистена е дива депонија на ул. Димитар …